beurskalender

beurskalender
4.8 (96.67%) 6 votes

Beurskalender met een overzicht van alle beurzen nu op beursstand.nl!

Beursstand.nl is dé site met brede informatie voor exposanten om van hun beurs of evenement een succes te maken. In samenwerking met Respons zal Beursstand.nl vanaf nu ook een beurskalender tonen met een actueel overzicht van alle beurzen en evenementen in Nederland. De beurskalender is zo gemaakt dat u heel eenvoudig kunt zoeken en selecteren op naam, datum en plaats. De beurskalender wordt constant geactualiseerd waardoor u altijd beschikt over de juiste gegevens. Via de beurzen in de beurskalender klikt u bovendien heel eenvoudig naar de website van uw beurs naar keuze. Deze beurskalender is dan ook een echte aanwinst!

Klik op beurskalender om het overzicht te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *