Verbeter je beursdeelname met een kwartetspel

kwartetspel beurs deelname
Verbeter je beursdeelname met een kwartetspel
Rate this post

In de redelijk gevulde wandelgangen van de Marcom in de Rai kwam ik gisteren medeauteur van www.beursstand.nl, Ton Willemse tegen. Na de gebruikelijke koetjes en kalfjes vertelde Ton me een kwartetspel te hebben ontwikkeld waarmee exposanten hun beursdeelname kunnen verbeteren. Geïnteresseerd als ik ben in beurzen vroeg ik hem wat ik me daar precies bij moest voorstellen. Daarop haalde Ton een pakje kwartetkaarten uit zijn jaszak.

“Kwartet je beurs” is een kaartspel met 40 kleurrijke kwartetkaarten die allemaal zijn uitgevoerd met een leuke, humoristische en beursgerelateerde cartoon. Deze cartoons, in combinatie met een korte tekst geven exposanten op snelle en sympathieke wijze inzichten in de do’s and don’ts van een goede voorbereiding, uitvoering, en afronding van hun beursdeelname.

Na de kaarten bestudeerd te hebben zag ik meteen de voordelen voor exposanten en ik vroeg Ton dan ook waarom hij hier nog niets over had geschreven op deze site. Hij antwoordde dat hij daar wel aan had gedacht maar dat hij dat iets te veel promotie voor zichzelf vond (Ton is eigenaar van een trainingsbureau), en dat daar de site niet voor bedoeld is.

Tja, daar heeft Ton inderdaad gelijk in. Beursstand.nl is een niet-commerciële site zonder  banners en advertenties waar de auteurs vooral informatie willen geven waar je als exposant écht wat aan hebt. Zonder dat de auteur daarbij een “je-moet-bij-mij-kopen-praatje” gaat houden.

Omdat ik echter van mening ben dat dit kwartetspel interessant is voor exposanten die hun beursdeelname verder willen verbeteren wil ik in de plaats van Ton Willemse (bij wijze van uitzondering;)) “Kwartet je beurs!” niet onvermeld laten. Bij deze…

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.kwartetjebeurs.nl.

Michel Rijnberg
www.beursstand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *