Unieke mobiele beursstand

truss stand
Unieke mobiele beursstand
4.6 (92.5%) 8 votes

Bij een mobiele beursstand denken we meestal aan een stand die gemakkelijk is te transporteren en is op te zetten. Zeg maar een “gewone” stand maar dan in een lichtgewicht uitvoering. Deze week kwam ik echter in aanraking met een wel heel bijzondere vorm van mobiele beursstand; The Mobile Discovery.

mobiele beursstand

 

kompleet ingerichte presentatie-unit

De “Mobile Discovery” laat zich misschien nog wel het beste omschrijven als een kompleet ingerichte unit die in zijn geheel met een vrachtwagen wordt vervoerd. Waarna deze kan worden geplaatst in bijvoorbeeld de RAI, Jaarbeurs of andere beurshal. Maar ook op een parkeerterrein, landgoed of op welke andere locatie dan ook kan deze mobiele presentatie-unit worden ingezet voor het op bijzondere wijze ontvangen van relaties en klanten.

Ontvang uw relaties als VIP

Dat de Mobile Discovery anders is als een “standaard beursstand” is wel duidelijk. Als u deze unit inzet op de beursvloer zal deze dus zeker de aandacht trekken. Zeer geschikt om bijvoorbeeld uw vaste relaties als VIP in te ontvangen. En de Mobile Discovery kan natuurlijk ook prima gecombineerd worden met een “gewone” stand.

Voor sommige bedrijven zou deze Mobile Discovery daarom best eens een goed idee kunnen zijn. De prijs voor het huren van deze mobiele stand begint bij 1250,00 euro per dag. Meer informatie is te vinden op www.mobilediscovery.nl, waar tevens een promotiefilmpje te bekijken is.

Michel Rijnberg
Beursstand.nl

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *