Stroopwafels op uw beursstand?

stroopwafels voor beursbezoekers
Stroopwafels op uw beursstand?
4.6 (91.43%) 7 votes

Een beurs is toch altijd weer spannend. Ben ik vernieuwend genoeg, heb ik de juiste producten bij me en lukt het mij om voldoende publiek naar mijn beursstand te trekken? Natuurlijk haalt u alles uit de kast om met uw stand extra aantrekkingskracht en stoppingpower te realiseren.

Een goede performance is zoals bekend goud waard. Maar daarnaast zijn er nog tal van factoren die er voor zorgen dat uw beursstand de aandacht trekt. Als u uw bezoekers iets extra’s aanbiedt zult u een betere indruk achterlaten en zullen deze zich u langer herinneren. Daarbij is het dan wel van belang u iets biedt dat bij uw stand past.

Steeds vaker kom je standhouders tegen die beursbezoekers verse vruchtensappen, een lekkere espresso of een prachtige cappucino aanbieden. Heerlijk, maar er zijn meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekkere verse en warme stroopwafels? Als er één lekkernij is waarmee u gegarandeerd bezoekers naar uw beursstand trekt dan is het wel met ambachtelijke lekkernijen.

Ambacht en degelijkheid

Een stroopwafelkraam straalt ambachtelijkheid en degelijkheid uit. En natuurlijk trekt de geur van verse stroopwafels al op het gangpad de aandacht. En ook het op ambachtelijke wijze bereiden van stroopwafels trekt nieuwsgierige kijkers. Stoppingpower in optima forma dus. Want veel beursbezoekers kennen stroopwafels voornamelijk uit een pakje. En hebben nog nooit gezien hoe ze nou écht gemaakt worden.

Stroopwafels op buitenlandse beurzen?

Stroopwafels zijn een typisch Nederlandse lekkernij en in het buitenland slechts beperkt bekend en verkrijgbaar is. Het bakken van verse stroopwafels op uw beursstand is dan ook heel geschikt op beurzen met een international karakter. Zeker als u uw Nederlandse herkomst extra wilt benadrukken.

Zoals met alle zaken op een beurs geldt natuurlijk dat overdaad schaadt. De kraam moet passen bij de uitstraling van uw stand en niet dusdanig overheersen dat de stroopwafel bakker de overhand qua aandacht krijg. Tenzij u op slimme wijze potentiële klanten kunt uitselecteren. Als u dit op de juiste wijze toepast, kan het integreren van een stroopwafel bakker op uw beursstand zeker een effectief onderdeel van uw beursstrategie zijn.

Ivo Wensen
www.mijnpartyservice.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *