Onze auteurs

Onze auteurs
5 (100%) 7 votes


Michel Rijnberg
www.expodisplayservice.nl

Michel Rijnberg heeft ruim 20 jaar ervaring in de “beurs-scene” en is directeur Benelux van Expo Display Service, leverancier van beursstand, beurswanden en beursmaterialen. Naast het schrijven van artikelen voor het blog van de eigen Expo Display Service website is hij columnist voor o.a. het magazine Eventview. Michel is de initiatiefnemer van www.beursstand.nl.

Ton Willemse - beurstotaaltraining.nl
Ton Willemse
www.beurstotaaltraining.nl

Ton Willemse is eigenaar en directeur van BeursTotaalTraining. Wereldwijd traint en coacht hij sinds 2003 exposanten en beursprofessionals. Zijn columns gaan van A – Z in op de uitdagingen van en oplossingen voor het deelnemen aan beurzen. Regelrecht uit de praktijk. Begrijpelijk en toepasbaar voor iedereen die aan beurzen doet.

Han Leenhouts beursstand.nl
Han Leenhouts
www.salesandpepper.nl

Han Leenhouts, beursgek en/of –goeroe. En dan gaat het ook nog eens om de beurs die niet iedereen verwacht, namelijk de vakbeurs. Jaarlijks spenderen duizenden bedrijven (in Nederland 135.000) vele Euro’s aan hun stands met aankleding. Velen besluiten dat het hun laatste keer was. Jammer. Hadden ze Leenhouts aan het woord gelaten met zijn energie, passie en diepgaande kennis over dit medium, dan hadden ze beter geweten. Hoe mooi en gelikt stands van beursdeelnemers ook zijn, de ‘klik’ met de bezoekers moet gemaakt worden door de standbemanning. Deze bepaalt minimaal 50% van het resultaat van een beursdeelname. Iedereen weet hoe het moet, maar slechts weinigen is het gegeven om er echt een succes van te maken. Ga je binnenkort op de beurs staan met je bedrijf, dan haal je Han Leenhouts binnen en laat je jouw ploeg op indringende, confronterende wijze inspireren om zich in te leven in de bezoeker en zo via zijn of haar drijfveren tot de beste standperformance te komen.

Erik Peekel
Erik Peekel
www.beursacteurs.nl

Erik Peekel is oprichter van Aaaaha! the Actor Factory. Zijn bedrijf helpt exposanten aan nieuwswaarde en onderscheidend vermogen rond de beursdeelname. Dat doen ze met workshops, de inzet van acteurs en met filmpjes.

Guus van Gestel
Guus van Gestel
www.prestop.nl

Jos ten Berg
Jos ten Berg
www.beurscatering.net

Jos ten Berg is werkzaam als partymanager bij Young Events. Young Events is actief op het gebied van beurscatering, uitvaartcatering, partyservice en organisatie. Zowel nationaal als internationaal worden er cateringen met grote tevredenheid uitgevoerd. Beurscatering heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en is dan ook een belangrijke pijler binnen het bedrijf geworden. Beurscatering wordt steeds vaker erkend als een waardevol component voor een geslaagde beursdeelname.

Sylvie Verstraeten

Sylvie Verstraeten
www.chainconnection.com

Sylvie Verstraeten werkt als accountmanager bij Chain Connection. Met een passie voor trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing, schrijft ze regelmatig diverse artikelen over dit onderwerp. Ook beurzen bekijkt ze vanuit een marketing-oogpunt en haar artikelen behandelen de wijze waarop beursdeelname kan worden ingezet als onderdeel van een marketingstrategie.

One thought on “Onze auteurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *