Standbouw beursstands Building Holland

Bouwen aan de toekomst bij Building Holland: beurs op het vlak van innovatie en duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector.

De beurs Bouwen Holland staat geheel in het teken van het innoveren en vernieuwen in de bouw- en vastgoedsector, om in de toekomst in te kunnen spelen op een veranderende markt op een innovatieve, duurzame manier. Deze beurs is daarom gericht op ketenpartners om zowel producten als processen te verbeteren. Met 15.000 bezoekers is dit een groot evenement die wordt bezocht door personen die werken bij:

  • Architecten
  • Woning corporaties
  • Adviseurs
  • Vastgoed ontwikkelaar
  • Installateurs
  • Aannemers
  • Overheid
  • Toeleveranciers

Standbouw-op-de-Kunststoffen-beurs-in-Veldhoven.jpg

Voor bedrijven vormt de beurs Building Holland dus een kansrijke omgeving om op persoonlijk niveau in contact te komen met potentiële prospects en klanten. Vooral omdat meer dan 60% is betrokken bij het beslissingsproces binnen hun organisatie, terwijl de overige bezoekers daarbinnen een adviserende functie heeft.

Ben je daarom van plan om aan Building Holland deel te nemen? Expo Exhibition Stands is als standbouwer gespecialiseerd in het ontwerp en de standbouw van je beursstand. Wij kunnen afhankelijk van jouw wensen voor elk soort vloeroppervlak een beursstand ontwerpen en realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of vraag een gratis 3D stand ontwerp aan op onze website.

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand
Beursstand aanvragen

Op zoek naar een innovatieve beursstand?

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

My Stand Ideas
Call Me Back
Book A Demo
:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×