Standbouw beursstands Libelle Zomerweek

Standbouwer Beursstand Libelle Zomerweek

De Libelle zomerweek wordt per editie bezocht door meer dan 80.000 bezoekers in de leeftijd 30+, waarvan een groot aandeel bestaat uit vrouwen. De bezoekers komen naar dit evenement voor de vele modeshows, metamorfoses, proeverijen en artiesten die er worden gehouden. Voor exposanten is dit evenement dus hét moment om in contact te komen met deze doelgroep. Op de Libelle Zomerweken krijgen zij de kans om hun merken, producten en diensten on dit publiek te exposeren. Ook directe verkoop, het vergroten van de naamsbekendheid en het uitvoeren van marktonderzoek zijn activiteiten die veel exposanten op de Libelle Zomerweken uitvoeren.

Standbouw-op-de-Kunststoffen-beurs-in-Veldhoven.jpg

Ben je van plan om aan de Libelle Zomerweken deel te nemen? Expo Exhibition Stands is als standbouwer gespecialiseerd in het ontwerp en de standbouw van je beursstand. Wij kunnen afhankelijk van jouw wensen voor elk soort vloeroppervlak een beursstand ontwerpen en realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of vraag een gratis 3D stand ontwerp aan op onze website.

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand
Beursstand aanvragen

Op zoek naar een innovatieve beursstand?

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

My Stand Ideas
Call Me Back
Book A Demo
:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×